قطعی برق، اردوی تیم‌های ملی کشتی را به تعطیلی کشاند تهاجم خاموش ازبک‌ها به فوتبال ایران؛ راهبردی نو یا تکرار یک اشتباه؟ ۱۱ خروجی استقلال در مقابل ۵ ورودی| حرکت لاک پشتی در نقل و انتقالات جنون تابستانی در بندر لیورپول حسین ابرقویی، خرید جدید پرسپولیس کیست؟ بیوگرافی و سوابق مدافع سابق پرسپولیس، خرید جدید سرخ‌پوشان را تایید کرد + عکس عامل: رمز موفقیت کشتی تداوم برگزاری مسابقات است مهاجم خارجی استقلال جدا شد دورسون پرسپولیس را بازی می‌دهد یک ارونوف جدید در پرسپولیس انصراف پرسپولیس از خرید مدافع آفریقایی نقشه گندوز برای گرفتن غرامت از پرسپولیس برانکو: از ایران پیشنهاد دارم مسعود ریگی با سرخ‌پوشان خداحافظی کرد + عکس تهدیدهای زنوزی جواب نداد | آلوز با تراکتور خداحافظی کرد پاداش ۱۰۰ هزار دلاری تیم ملی از لیگ ملت‌های والیبال هاشمیان برای جذب سرژ اوریه شرط گذاشت سازمان لیگ با تعویق سوپر جام مخالفت کرد وریا غفوری دستیار اول ساپینتو می‌شود | خسرو حیدری می‌رود؟
سرخط خبرها

تقوی: سرنوشت شهرداری ورامین و شهرداری ارومیه را کمیته وضعیت تعیین می‌کند

  • کد خبر: ۱۱۹۶۲۴
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۲
تقوی: سرنوشت شهرداری ورامین و شهرداری ارومیه را کمیته وضعیت تعیین می‌کند
دبیر فدراسیون والیبال می گوید دو تیم شهرداری ورامین و ارومیه هنوز ورودیه پرداخت نکرده اند.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، میلاد تقوی دبیر کل فدراسیون والیبال در خصوص آخرین مهلت اعلام شده به دو تیم شهرداری ورامین و ارومیه و واریز ورودیه گفت: متاسفانه هیچ کدام از دو تیم ورودیه را واریز نکردند و واکنشی به درخواست و اولتیماتوم فدراسیون ندادند.
او در پاسخ به این سوال که تصمیم فدراسیون در این مورد چیست؟ گفت: ما موضوع را به کمیته وضعیت منعکس می‌کنیم و این کمیته، تصمیم نهایی را در این خصوص صادر خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->